Oktober

Ook vandaag was het weer heerlijk weer om een wedstrijd te rijden, een lekker temperatuurtje en een heerlijk zonnetje. De motivatie is weer helemaal terug en deze week bijna elke dag kunnen trainen, twee keer fitnessen en 3 keer op de fiets! Na vorige week begon ik al meer vertrouwen te krijgen dat het beter begon te gaan, maar vandaag ging alles perfect!

 

Met een zomers herfstweertje stonden we vandaag aan de start in Horst op de Reulsberg. Altijd een leuke ronde krijgen we daar voorgeschoteld en zeker als het er zo perfect bij ligt met dit weer. Ik mocht redelijk achteraan opstellen, want de uitslag van de laatste wedstrijd was niet zo goed.

 

De kop is er weer vanaf, en hoe! Traditiegetrouw stonden we in Baarlo met een goed gevuld deelnemersveld, goed weer en een zware ronde aan de start voor de wintercompetitie. Na 3 jaar Mulleners Vastgoed Cup is er een nieuwe sponsor en dus ook een nieuwe naam voor de competitie namelijk de Fietssportief.nl Cup.

Vorig jaar werd de eerste editie verreden van de Hamburgercross op het trainingscomplex op de Berckt. Voor mij een goede editie, want ik werd hier 2e achter Noud Nijssen. Dit jaar werd weer een leuk parcours voorgeschoteld door TWC Olympia en een leuke entourage rondom met natuurlijk heerlijke hamburgers. Dat het mountainbiken in Baarlo leeft is wel duidelijk, want als je met alle vrijwilligers in één week twee wedstrijden kunt organiseren is dat een groot compliment waard!