De kop is er weer vanaf, en hoe! Traditiegetrouw stonden we in Baarlo met een goed gevuld deelnemersveld, goed weer en een zware ronde aan de start voor de wintercompetitie. Na 3 jaar Mulleners Vastgoed Cup is er een nieuwe sponsor en dus ook een nieuwe naam voor de competitie namelijk de Fietssportief.nl Cup.

 

Voor mij is de doelstelling dit seizoen iets anders, afgelopen jaren was de doelstelling om een goed eindklassement te rijden, maar dat zal dit jaar een moeilijkere opgave worden. De voorbereiding is iets anders verlopen dan gepland en hierdoor weinig kunnen trainen. En ik weet van mezelf dat ik er veel voor moet doen en de vorm niet vanzelf komt. Maar de meeste die me kennen weten dat ik me daar niet zo maar bij neer leg dus ik zal toch alles uit de kast proberen te halen om er toch het beste van te maken.


Over de wedstrijd van vandaag kan ik vrij kort zijn, het liep niet lekker van de eerste tot de laatste minuut. Ik kwam snelheid, interval en sinds lange tijd ook inhoud te kort om een rol van betekenins te spelen in dit deelnemersveld. De start was ik goed weg en kon als 2e het bos in draaien, maar daarna kwamen ze met bosjes voorbij, want de benen liepen gelijk vol. Ik heb er dan ook maar het beste van proberen te maken en me in de volgende rondes proberen op te trekken aan de masters die me voorbij kwamen. Het was echt flink afzien om weer een uur maximaal te rijden en het zal er voor de toeschouwers ook niet uit hebben gezien hoe ik rond reed. De uitslag van vandaag, een 29e plaats van de 45 deelnemers. Niet echt om over naar huis te schrijven dus.


Toch een bedankje aan de supporters vandaag, ik hoop dat het elke week beter gaat en dat ik misschien nog iets leuks kan laten zien deze competitie! Kristel was vandaag ook weer aanwezig om te fotograferen en de resultaten kun je hier zien.


Volgende week geen wedstrijd in de Fietssportief.nl Cup maar op vrijdag avond de HamburgerCross op circuit de Berckt en Baarlo! De week erna staat de wedstrijd op de Reulsberg in Horst op het programma. Het complete programma staat ook onder het kopje programma.


  • 2012-10-07_baarlo_2
  • 2012-10-07_baarlo_3
  • 2012-10-07_baarlo_4
  • 2012-10-07_baarlo_5