Met een zomers herfstweertje stonden we vandaag aan de start in Horst op de Reulsberg. Altijd een leuke ronde krijgen we daar voorgeschoteld en zeker als het er zo perfect bij ligt met dit weer. Ik mocht redelijk achteraan opstellen, want de uitslag van de laatste wedstrijd was niet zo goed.

 

 

De start ging wel goed bij mij en ik kon redelijk goed opschuiven, maar halverwege de eerste ronde moest ik al snel een gaatje laten vallen en kwamen er weer wat renners voorbij. Het tempo lag erg hoog en ik had moeite met mijn ritme te vinden. Samen met Joep Dohmen reed ik enkele rondes, maar ik liep toch langzaam uit en kwam uiteindelijk bij Koen Nijssen uit die terug was gevallen. Een ronde later sloten er nog 3 renners vanuit achter aan en zo reden we halverwege de wedstrijd in een groepje van 5. Dit ging zo enkele rondes door en ik zat lekker in de groep te rijden. 
 

De laatste rondes bleef ik rijden met Koen en samen probeerden we 2 rondes voor het eind weg te komen na een stuurfoutje van degene die de groep op sleeptouw nam. We bleven een tijdje weg, maar ik heb helaas nog niet de power om vooruit te blijven (zie 3e foto). De laatste ronde had ik het erg moeilijk en moest Koen en een andere renner laten gaan. Het ging gewoon niet harder meer bij mij, de beentjes waren leeg zo op het einde van de wedstrijd.  


Uiteindelijk geeindigd op plaats 21, op 5 minuten van de winnaar! Het gevoel was in ieder geval beter als de eerste wedstrijd in Baarlo en ik kon mezelf goed pijn doen. Ook zijn de masters niet voorbij gekomen en ben ik zelf niet gedubbeld (je moet toch ergens tevreden mee zijn) Ik hoop dan ook elke week weer een stapje voorwaarts te maken.


Verder een bedankje aan alle toeschouwers van vandaag, want daaraan was geen gebrek met dit mooie weer. Kristel heeft de foto's ook online staan van vandaag! Volgende week zondag staat de snelle ronde in Liessel op het programma.

  • 2012-10-21_horst_1
  • 2012-10-21_horst_2
  • 2012-10-21_horst_3
  • 2012-10-21_horst_4
  • 2012-10-21_horst_5