Oktober

Wedstrijd #3 van de Jos Feron Competitie. Vandaag zijn we neergestreken in Sittard, op het parcours van de Watersley. Deze ronde is echt een mooie MTB ronde, alles zit erin om het een spannende en ook een erg zware wedstrijd te maken. Aflopen zomer daar al een nationale MTB wedstrijd van de KNWU gereden en deze ronde die ligt me wel.  Samen met Daan de warming up en verkenning gedaan en toen al genoten van de schitterende ronde. Hier en daar wat glad door de regenval van afgelopen nacht, maar alles gelukkig goed te rijden. Ik voelde me fris, was goed geconcentreerd en ik had er zin in! 

De allereerste kilometers op een fiets in het bos heb ik gemaakt in de Schadijker bossen in Meterik, een jaartje of 25 geleden. Voordat MTB de Schaak bekend werd bij het grote publiek was ik hier al vaak te vinden. Mijn opa en tegenwoordig mijn ooms wonen namelijk aan de Schaak en vroeger ging het fietsje op zondag mee om te crossen door de bossen. Eigenlijk is er in al die jaren dus niet veel veranderd, behalve dat het misschien een beetje harder gaat na al die jaren!

Na een goed verlopen zomerseizoen is het weer tijd om even terug te kijken en vooral weer naar het nieuwe seizoen. Ik zal mijn tenue van Unisign vervangen voor het tenue van Univega, want ik kan met veel plezier melden dat ik komend seizoen ga rijden voor het Univega Pro Cycling Team.  

Begin oktober, lekker weertje, gezelligheid in Baarlo, dat betekent de Jos Feron Cup, oftewel de wintercompetitie gaat weer beginnen. Vandaag stond ik voor de eerste keer aan de start in het tenue van mijn nieuwe sponsor, het Univega Pro Cycling Team, samen met teamgenoten Daan Bongers en Kevin Geentjens. Erg leuk om met 3 renners en de verzorgers van het team aan de start te staan.