Mei

Na de zware, mooie en natte TransPortugal heb ik gelopen weken nog heerlijk na genoten van alle leuke reacties / felicitaties van iedereen. Erg leuk om te lezen en horen dat veel mensen me hebben gevolgd via Facebook en de website. Dit is in ieder geval een goede motivatie om door te blijven gaan met de website! Zondag stond de volgende MTB wedstrijd op het programma, even een wedstrijdje tussendoor, laatste moment ingeschreven in samen met Peter Nielen en Jack Piels naar Rhens gegaan voor een marathon van 80 km en 2200 hm, die ik nog niet eerder had gereden. De weersvoorspelling waren niet al te best, maar dit viel achteraf gelukkig heel hard mee en konden we tijdens de rit genieten van een zonnetje, echter was er wel veel modder. 

Het zit erop, de Trans Portugal 2016 is ten einde. Wat een geweldige week, afgesloten met een 6e plaats overall!

Vandaag was een echte racedag, met maar 103 km en 825 hoogtemeters. Hiervan ook nog eens 42 over asfalt. Een korte en snelle etappe dus waar het belangrijk is om in een groep te zitten.

Vandaag eindelijk eens met mooi weer gereden. Lekker temperatuurtje en het zonnetje dat af en toe door kwam. Een snel begin van de etappe en het venijn in de staart met flinke klimmen. 138 km en 2400 hoogtemeters dus eenvoudig was het niet.

Vanmorgen vertrokken met een strijdplan, 7 uur en 18 minuten later beseffen dat het plan perfect is verlopen maakt het een perfecte dag!