November

Beegden, een mooie ronde door de bossen met veel snelle paden en enkele pittige klimmen veelal door wat losser zand. Het weer was vandaag ook niet verkeerd, de temperatuur was goed voor deze tijd van het jaar en op enkele druppels regen na was het droog. Met 30 renners stonden we dan ook aan het vertrek voor de 7e wedstrijd van de wintercompetitie.

Na de Transalp 2007, Duchenne Heroes 2008, Trans Schwarzwald 2010 en de Cape Epic 2012 heb ik een nieuw doel voor 2014! Samen met Anton zal ik deelnemen aan de Brasil Ride!

Afgelopen week een beetje lopen te dubben over de deelname van vandaag in Weert. Uiteindelijk vanmorgen toch maar besloten om te rijden en ook met de fiets heen en terug, om er maar een langere duurtraining van te maken en de wedstrijd als training te rijden. Het weer was gelukkig goed, maar door de vele regenbuien afgelopen dagen was het parcours erg modderig. Maar goed dat ik had gekozen om op de Giant te starten.

Vandaag stond een van mijn favoriete rondes op het programma, namelijk de wedstrijd in Schweiberg, wat ook tevens het Open Kampioenschap was. Een erg mooi en zwaar rondje met veel hoogteverschil en vandaag ondanks het mooie weer ook aardig wat modder. In Schweiberg heb ik 2 keer op het podium gestaan afgelopen jaren, maar dat is helaas veel te hoog gegrepen momenteel.

Oppe Reuver stonden we vandaag met 31 renners aan de start voor de 4e wedstrijd van de Fietssportief.nl Cup. Het weertje was perfect, net als het snelle parcours wat er goed bij lag. Er stond wel een stevig windje maar daar hadden we in de bossen weinig last van. Afgelopen week lekker getraind, zonder enige druk en ik hoopte op een wat beter resultaat dan afgelopen weken.