Oktober

De wintercompetitie is volop bezig en van winter is gelukkig nog geen sprake. Vandaag stonden we weer onder perfecte zonnige omstandigheden aan de start in Reuver. MTB Baarlo had er voor gezorgd dat het een snelle maar uitdagende ronde was dit jaar. Zelf had ik er zin in, lekker een wedstrijd rijden en een uurtje afzien.

Vandaag stond het wintercompetitie circus weer aan de start in Meterik. Altijd leuk op de MTB ronde van de Schaak waar ik toch met enige regelmaat te vinden ben voor een training. Het had afgelopen week een beetje geregend en dat was goed voor de ronde, want hij lag er perfect bij in de mist vandaag.

Vandaag stonden we weer aan de start in Baarlo, altijd en leuke omloop begin oktober met een flink deelnemersveld. Vandaag misschien iets minder doordat de Bart Brentjens Challenge was. Normaal zou ik deze wedstrijd wel rijden als marathon rijder, maar gezien het feit dat ik de laatste maanden niet veel aan trainen toe kom, zijn die 110 km in het heuvelland momenteel iets te veel. Dus daarom gewoon vertrouwd aan de start in de wintercompetitie. 

Racen op het strand met 20 graden, een heerlijk zonnetje, een leuk parcours en een conditie die langzaam beter wordt. Oftewel genieten vandaag in Helmond rond het water van de Berkendonk. 

Na jaren de start van de wintercompetitie gereden te hebben in Baarlo, is het dit jaar in Venlo. Teamgenoot Daan Bongers heeft hier een nieuwe cross georganiseerd die werd ereden als NK voor de Brandweer en Politie. 's Morgens werd hij hier Nederlands Kampioen! Later op de dag zijn er 2 wedstrijden die mee tellen voor de Jos Feron competitie. Voor mij een seizoen waarin ik start zonder al te grote verwachtingen, lekker rijden en mijn wedstrijdjes mee pikken en proberen af en toe een leuke uitslag te rijden.