November

Na de wedstrijd van vandaag in Beegden zijn we alweer halverwege de competitie. Vandaag gelukkig geen modder maar een droog en snel parcours met veel zandstroken en toch wel wat klimwerk. De snelle Scalpel maar weer in orde gemaakt, maar dat mocht er vandaag niet aan baten. Op de heenweg met de fiets was het al ploeteren, aangezien we de hele rit wind in hadden!

 

Na een hele week werken in Duitsland en gisteren sauna dagje, had ik verwacht dat het een zware dag ging worden. Zeker ook omdat de regen dit al pittige parcours nog zwaarder maakt. Het was een zware wedstrijd vandaag, maar de benen werkten gelukkig wel mee en ik kijk in ieder geval tevreden terug op vandaag.

Het begon mooi op deze zondag, met lekker weer op de fiets naar Weert met Anton, om daar te starten voor de 4e wedstrijd van de Fietssportief.nl Cup. De ondergrond was al wat modderig van de regen van afgelopen dagen maar net voor de start begon het weer te regenen en dit zorgde voor een groot modderbad.

Waar we vorig jaar enkele wedstrijden met nog geen 20 man aan de start stonden, leeft de competitie dit jaar meer lijkt het en staan er elke week bijna 40 renners aan het vertrek! Zo ook vandaag met 38 vertrekkers, dit zorgt natuurlijk voor een sterke competitie en heel veel onderlinge strijd!