Na de wedstrijd van vandaag in Beegden zijn we alweer halverwege de competitie. Vandaag gelukkig geen modder maar een droog en snel parcours met veel zandstroken en toch wel wat klimwerk. De snelle Scalpel maar weer in orde gemaakt, maar dat mocht er vandaag niet aan baten. Op de heenweg met de fiets was het al ploeteren, aangezien we de hele rit wind in hadden!

 

 

Omdat het een erg snelle koers zou worden heb ik geprobeerd na de start een juist groepje te vinden, maar dat ging vandaag niet van harte. Ik had de beschikking vandaag over een paar benen zonder kracht erin, wat op een snelle ronde als in Beegden niet echt ideaal is.

 

In de tweede ronde sloot Philipp weer bij me aan, we komen elkaar wel vaker tegen de laatste weken. Op het moment dat hij de kop over wou nemen bleven onze sturen in elkaar haken en Philipp ging regelrecht de bosjes in, sorry! Gelukkig konden we allebei verder en probeerden we een lekker ritme te zoeken, want we hadden beiden niet onze beste dag.

 

Al snel kwamen de koplopers van de Masters ons voorbij, want ze waren erg snel na de Amateurs gestart vandaag. Voor mij altijd een teken om proberen te profiteren van de snelle mannen, maar daar kwam ik snel van terug. De benen blokkeerden en het tempo was eruit, iets wat je niet moet hebben op deze snelle ronde. Ook bij de volgende Masters die voorbij kwamen moest ik al snel lossen. Hierdoor moest ik een gaatje laten op Philipp die wel mee kon en bungelde ik alleen op een 16e plaats.

 

In de laatste ronde werd ik nog eens met de neus op de feiten gedrukt, dat het dit jaar niet zo loopt als afgelopen seizoen. Winnaar Bas Peeters en ook  nummer twee Sjef Klerken zette me op een ronde. Vandaag was het in ieder geval wel heerlijk weer ondanks de harde wind en met de heen en terugreis op de fiets was het toch een geslaagde dag.     

Neem een kijkje bij de foto's van alle deelnemers op de site van Kristel.

  • 2012-11-25_beegden_1
  • 2012-11-25_beegden_2
  • 2012-11-25_beegden_3
  • 2012-11-25_beegden_4
  • 2012-11-25_beegden_5
  • 2012-11-25_beegden_6