Januari

Vandaag stond er een nieuw parcours op het programma in de wintercompetitie en wat voor een. Een super gave ronde met alles erin wat het Mountainbiken zo leuk maakt en dit onder wederom perfecte weersomstandigheden. Deze ronde is echt een verscholen schat in de bossen tussen Roggel en Heibloem, aangezien hij zich op ongeveer 5 kilometer van mijn ouderlijk huis bevind en ik er nog nooit met de fiets was geweest! 

Heerlijk die wintercompetitie, met een graadje of 8 en een stralend zonnetje lijkt de winter nog ver weg. Voor de wedstrijden natuurlijk niet erg en in Horst resulteerde het ook in een aardig deelnemersveld en een altijd leuke, zware en erg snelle ronde.

Ten eerste iedereen nog de beste wensen voor 2014, dat het een mooi sportief jaar mag worden in goede gezondheid! Afgelopen jaren was het altijd flink modderen in Landgraaf, dit jaar viel het mee en maakte het de ronde een stuk sneller. De scalpel staat ondertussen al weken stof te happen thuis, want met wat modder rijd ik fijn op de Giant.