Heerlijk die wintercompetitie, met een graadje of 8 en een stralend zonnetje lijkt de winter nog ver weg. Voor de wedstrijden natuurlijk niet erg en in Horst resulteerde het ook in een aardig deelnemersveld en een altijd leuke, zware en erg snelle ronde.

Afgelopen weken helaas niet veel getraind, prioriteiten liggen even bij het klussen thuis. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om dit seizoen de aansluiting verder naar voren te vinden, zeker door de mindere basis. Vandaag dus maar het beste er van zien te maken zeker ook voor de supporters die me toch elke week steunen.



De start was met bijna 10 man op een rij en ik kon me na het fluitsignaal voorin mengen. Maar dit was dan ook het enige beetje waar ik me in kon mengen vandaag.  Vanaf de eerste ronde werd ik aan alle kanten voorbij gereden, de benen wilden gewoonweg niet vandaag. Ik kreeg de hartslag niet omhoog en hierdoor kon ik op de snelle ronde geen tempo rijden. Het was dan ook een lang uur vandaag waarin het meer een gevecht was tegen mezelf dan tegen de tegenstanders. Af en toe probeerde in dan nog even aan te klampen bij renners die me dubbelden, maar verder was het meer op de toermodus uitrijden vandaag. Vandaag dan ook op een teleurstellende 26e plaats gefinisht. Ik had graag meer laten zien, zeker voor mijn nieuwste supporter Pien, mijn nichtje van 2 maanden oud!

 
Voor mijn gevoel is het dan ook op voor deze winter, de motivatie om te trainen en echt diep te gaan in een wedstrijd is er niet meer. Komende twee weken staat Roggel en Overloon nog op het programma, hier zal ik natuurlijk wel starten maar de verwachtingen zijn niet al te hoog. Daarna ga ik me rustig voor bereiden op komend seizoen en dan met name de Brasil Ride in oktober. Kristel was er vandaag weer bij voor de foto’s.

 

  • image00043
  • image00069
  • image00081