De tweede wedstrijd uit de streetrace cup werd verreden in Liessel. Een leuke ronde die op veel plaatsen positief was gewijzigd ten opzichte van afgelopen jaar. Er stonden ruim 30 renners aan de start voor een uurtje knallen. Mijn start was wel goed en ik kon rond een 10e plaats de eerste ronde door komen. maar in de tweede ronde ging Guus Mol voor me liggen en zo ging ik ook op de grond. Snel de fiets weer op maar ik was de aansluiting kwijt met een groep die ons toen voorbij reed.

Ik kwam alleen te zitten met vlak voor me een groep van 4 renners waaronder Noud Nijssen en Ron van Opbergen. Ik heb een half uur op 10 seconden gehangen op een 14e plaats maar ik kreeg het gat niet dicht wat ik ook deed. achter me was het redelijk veilig alleen Leon Daniels kwam nog hard van achter opzetten. Hier heb ik even kort mee samen gereden maar hij had nog aardig wat over en reed het gat naar voren in een keer dicht.

Ik zat dus helemaal alleen en dat bleef zo tot aan de finish. Uiteindelijk een 15e plaats voor mij. Het was echt afzien door bijna de hele wedstrijd alleen te rijden, maar het was een goede en pittige training zullen we maar zeggen! Na de wedstrijd nog lekker een barbeque gehad, dus het was een geslaagd dagje!

Zondag 6 juli rijd ik in Oosterbeek de Bergrace wedstrijd van 75 minuten.

  • 2008-07-03_Liessel_1
  • 2008-07-03_Liessel_2