Afgelopen weekend heb ik mee gedaan aan de ronde van Panningen, 80 km op de wielrenfiets dwars door het centrum. Veel sterke amateurs en masters stonden aan de start en voor mij was het een erg goede training. Aangezien ik bijna nooit wedstrijden op de weg rijd viel het toch wel tegen. Na 40 kilometer kwam ik achter in het peleton te rijden en moest ik steeds vaken gaten dicht rijden en diep gaan. Elke keer volle bak aanzetten brak me op, aangezien ik nog niet echt wedstrijdfit ben en weinig interval vermogen heb. Voor mij dus geen finish in eigen dorp!

Tijdens de wedstrijd was Helden TV ook aanwezig en ik werd ook nog geinterviewd. Een leuk filmpje hiervan is te zien op de volgende link www.heldentv.nl

Verder nog een leuk nieuwtje. Kristel heeft sinds een week een eigen fotosite. Ze vind het leuk om te fotograferen en heeft het op een eigen website gezet. Hier staan foto's van diverse mountainbike wedstrijden waar ze bij aanwezig is geweest en foto's gemaakt heeft. Dus ook van diverse andere renners. Maar niet alleen fietsfoto's zijn er te vinden ook in allerlei andere categorien zoals fotoshoots en de natuur. Ook afgelopen zondag in Panningen was ze aanwezig voor het maken van foto's.
 
Klik hier voor Kristel haar nieuwe site.
 
  • 2009-09-02_Panningen_1
  • 2009-09-02_Panningen_2
  • 2009-09-02_Panningen_3