September

 Na enkele weken wat minder fietsen, geen wedstrijden en weinig updates volgt er hier weer een. De wintercompetitie staat weer voor de deur en ik heb er weer zin in. 4 oktober start de Mulleners Vastgoed Cup met de eerste wedstrijd in Baarlo om 14.30! Daarna volgen een 16tal wedstrijden met enkele oude bekende die weer terug van weggeweest zijn zoals Landgraaf en Brunssum! Voor mij wordt dit het 9e winterseizoen dat ik ga rijden.

Ik heb er weer zin in en de trainingen zijn volop in gang om weer goed voor de dag te komen. Volgens de vele verhalen van diverse renners rondom me heen beloofd het een leuke competitie te worden met veel klassements renners. Ik ga mijn best doen om weer een mooie eindklassering te halen!
Afgelopen weekend heb ik mee gedaan aan de ronde van Panningen, 80 km op de wielrenfiets dwars door het centrum. Veel sterke amateurs en masters stonden aan de start en voor mij was het een erg goede training. Aangezien ik bijna nooit wedstrijden op de weg rijd viel het toch wel tegen. Na 40 kilometer kwam ik achter in het peleton te rijden en moest ik steeds vaken gaten dicht rijden en diep gaan. Elke keer volle bak aanzetten brak me op, aangezien ik nog niet echt wedstrijdfit ben en weinig interval vermogen heb. Voor mij dus geen finish in eigen dorp!

Tijdens de wedstrijd was Helden TV ook aanwezig en ik werd ook nog geinterviewd. Een leuk filmpje hiervan is te zien op de volgende link www.heldentv.nl

Verder nog een leuk nieuwtje. Kristel heeft sinds een week een eigen fotosite. Ze vind het leuk om te fotograferen en heeft het op een eigen website gezet. Hier staan foto's van diverse mountainbike wedstrijden waar ze bij aanwezig is geweest en foto's gemaakt heeft. Dus ook van diverse andere renners. Maar niet alleen fietsfoto's zijn er te vinden ook in allerlei andere categorien zoals fotoshoots en de natuur. Ook afgelopen zondag in Panningen was ze aanwezig voor het maken van foto's.
 
Klik hier voor Kristel haar nieuwe site.
 
  • 2009-09-02_Panningen_1
  • 2009-09-02_Panningen_2
  • 2009-09-02_Panningen_3