Vandaag was de tweede wedstrijd en wel in Liessel. Afgelopen 2 weken wat minder getraind, althans minder dan ik me voorgenomen had, veel naar het ziekenhuis in Eindhoven naar pap, die vorige week donderdag weer aan het hart is geopereerd. Gelukkig gaat het nu wat beter en kon ik dus gewoon starten! Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd er om 14.30 weer gestart voor een uurtje knallen.

De start ging erg lekker en ik ging als 3e de singletrack op. De eerste 2 rondes kwamen we met een grote groep te rijden, Leon, Martijn, Bart, Rene, Eric, Thom, Paul en Sebas. Ik kon redelijk volgen totdat Leon Crienen tempo begon te rijden en er viel een gat, Leon, Martijn, Bart en Rene waren weg en we bleven met zijn vijven over in de achtervolgende groep. 

Sebas moest al redelijk snel laten lopen omdat hij een lens was verloren en zo waren we nog met 4. Ik had het af en toe moeilijk en zat veel in het laatste wiel. Eric trok ook nog eens flink door en daarna moest hij er ook redelijk snel vanaf. Zo bleef ik met Paul Boonen en Thom Wetzels over. Voor ons was er een erg groot gat net als achter ons dus het werd een rustig ritje de laatste 5 rondes.
Allemaal probeerden we een keer weg te komen maar niemand lukte het, want dat was erg moeilijk op deze snelle ronde. Zo kwam het aan op de laatste ronde en Paul reed op kop en kon zo 5e worden. Ik kwam vanuit derde positie en kon Thom nog wel inhalen in de sprint en werd 6e.
Het ging wel lekker en ben tevreden. Komende week Beesel, een ronde waar ik meestal goed rijd, dus heb er zin in! Thanx aan alle supporters vandaag die zijn komen kijken! Foto’s van Kristel volgen…..
 
  • 2009-10-18_Liessel_1
  • 2009-10-18_Liessel_2
  • 2009-10-18_Liessel_3
  • 2009-10-18_Liessel_4
  • 2009-10-18_Liessel_5