Vandaag stond alweer de 8e wedstrijd van de wintercompetitie op het programma. De weergoden waren vandaag weer eens goed gezind en lieten de regen thuis. Het parcours lag er erg goed bij en het was een flinke racebaan. Ik was redelijk weg bij de start en moest gelijk een snel startende Daan Bongers laten gaan. Hier sloten al snel Leon en Rene en Martijn bij aan en ik zat alleen op de 5e plaats. Voor me liepen ze verder uit en van achteren kwamen Noud en Leander opzetten. Na enkele rondes sloten ze ook bij me aan. 
Leander en ik wisselden het kopwerk af, want Noud ging niet zo lekker zei hij. We reden goed door en liepen steeds verder in op Martijn die in het begin 45 seconden voor lag. Deze 45 seconden werden er 35 en ik trok nog eens vol door om proberen het gat te dichten. Noud was er ondertussen al vanaf gereden en ik bleef net als vorige week met Leander over. Ik had goede benen vandaag en ik kon veel kopwerk voor mijn rekening nemen en als Leander op kop zat kon ik redelijk makkelijk volgen. Het gat bleef kleiner worden en de laatste rondes probeerde ik nog dichter te komen wat er voor zorgde dat Leander ook moest lossen.
 
2 rondes voor het einde heb ik alles geprobeerd om het gat dicht te rijden en ik kwam op 15 seconden, maar het mocht niet baten, Martijn had het in de gaten en trok nog even door. De laatste ronde liep ik niet meer in en kon ik op een veilige 5e plaats finishen.
Met een tevreden gevoel kijk ik terug op de wedstrijd, lekker gereden en het maximale er uit gehaald. Verder een bedankje aan alle supporters die weer de moeite hebben genomen om mij en de rest van de mannen aan te komen moedigen. Foto’s van Kristel en Theo volgen…… Thanx en tot volgende week op de mooie ronde van Deurne!
 
  • 2009-11-29_Stramproij_1
  • 2009-11-29_Stramproij_2
  • 2009-11-29_Stramproij_3