Zo dit was me wel een weekendje, het begon al op vrijdag. Flinke kiespijn en gisteren bij 2 kiezen een wortelkanaalbehandeling gehad (geen aanrader), want er zat een flinke ontsteking onder. Dus al enkele dagen onder de pijnstillers, maar zondag is het gewoon koers in Meijel!
De pijn was vandaag net te verdragen, maar het fietste echt niet fijn. Maar ja dat uurtje extra pijn lijden kon er wel bij! Ik reed ook met bandana voor mijn mond om geen kou te vatten op de ontstekening. Bij de start stond ik op de eerste rij, maar ik kwam niet in mijn pedaal en bijna het hele deelnemersveld was eerder weg dan mij. Dus maar gas erop en proberen terug te rijden naar voren. Het duurde een ronde toen ik aansloot bij de grote kopgroep van 10 renners, maar deze inspanning moest ik ook gelijk bekopen en in de tweede ronde viel ik dan ook hard terug. Anton passeerde me in probeerde ook naar de grote groep te rijden maar ook hij hield niet stand. 

Al snel reed ik met Philipp en Christian, maar de motivatie was een beetje weg, zeker na de slechte start en dat ik hard terug viel. Samen met hun reden we onze rondjes tot halverwege de wedstrijd, toen Christian overnam en Philipp moest lossen. Dus waren we met zijn tweeën over en we wisselden elkaar netjes af en reden langzaam naar Anton toe.
 
Ik probeerde nog een keer weg te komen in de groep, maar ik werd snel terug gepakt. Toch niet de kracht vandaag, maar het was gewoon een pijnlijk dagje. Met nog 2 rondes te gaan kwamen de masters ons inhalen, en we maakten fijn plaats dat we hun laatste ronde niet zouden beïnvloeden. Nadat ze waren gepasseerd probeerde ik nog mee te komen tot aan de finish om zo iemand te lossen. Anton moest er hierdoor af en ik bleef met Christian over. 

De laatste rondes was het rustig rijden en afwachtend tot de sprint, ik nam de laatste ronde de kop over en probeerde er een lange sprint van te maken. Ik dacht dat ik de sprint won, maar Christian kwam nog net rechts voorbij en had op de streep 0.1 seconden voorsprong. Niet goed opgelet en attent gereden van hem. Uiteindelijk voor mij een 11e plaats, maar ik wist waar het aan lag vandaag.

Dit is voor mij de laatste wedstrijd in 2011, nu tot aan de kerst voor het werk weg en dus zal ik in Blerick niet aanwezig zijn. Ook de laatste twee wedstrijden in Januari, Landgraaf en Reuver zijn een vraagteken voor mij. Ondanks het slechte resultaat vandaag weer een bedankje voor alle aanmoedigingen, dit stimuleert toch om niet af te stappen! Heb er het beste van proberen te maken in ieder geval. Kristel en Theo bedankt voor de foto’s.

Houdt komende weken de site in de gaten, er staan wat veranderingen aan te komen. De nieuwe outfits zijn bijna klaar en ik ben ook volop bezig met een nieuwe website. Ik hoop dat deze begin 2012 online is!
 
  • 2011-12-11_Meijel_1
  • 2011-12-11_Meijel_2
  • 2011-12-11_Meijel_3
  • 2011-12-11_Meijel_4
  • 2011-12-11_Meijel_5