Na vandaag zijn we alweer over de helft van de competitie, 8 wedstrijden zijn er verreden en nog 7 te gaan. Vandaag mochten we onder zeer zacht decemberweer over en rondom de crossbaan in Meijel onze wedstrijd rijden. De ronde lag er perfect bij en de start op de Giant was eigenlijk niet nodig geweest.

 

Ik wou vandaag iets minder hard starten om de dip die ik de laatste weken had na de eerste ronde een beetje te voorkomen. Dit lukte redelijk en ik kon rond de 10 plaats de eerste ronde rijden. Toch verloor ik in de rondes erna enkele plaatsen en bij Yannick kwam ik terecht en we reden een flink aantal rondes samen. Voor ons zagen we nog een renner en ik probeerde de jump er naartoe te maken. Helaas lukte het niet en bleef ik hangen tussen de twee. Met nog 2 rondes te gaan sloten er van achter toch nog wat renners aan en werd het nog alles uit de kast halen om deze voor te blijven. De snelheid zat er vandaag lekker in en ik kon tenminste weer eens tempo rijden, wat alweer even geleden is.

 

Met nog 1 ronde te gaan zaten we met 3 man bijelkaar. ik bleef op de tweede plaats rijden en kon in de laatste bocht er nog een sprint uit persen en zo Ike Janssen voor blijven en vandaag als 13e over de finish komen. Voor deze snelle ronde heb ik een goede wedstrijd gereden en er begint toch langzaam een stijgende lijn in te komen. Kristel maakte vandaag weer de foto's. Bedankt voor het lezen en tot volgende week in Nederweert. 

 

 

  • 2013-12-08-meijel-1
  • 2013-12-08-meijel-2
  • 2013-12-08-meijel-3
  • 2013-12-08-meijel-4
  • 2013-12-08-meijel-5