April

Dag 1 22-04-2015
Om 04:00 vertrokken we in de Boekend richting Mallorca voor een weekje fietsen, 12 wielerliefhebbers. Samen met Lex van Enckevort, Markus Granzow, Roy Joore, Bas Janssen, John Montulet, Carlo Braem, Harold Voss, André Szlanina, Mari Jacobs, Ger Leijsten en last but not least Frank Rayer. Inchecken in Weeze en daarna wachten op de Ryanair vlucht. Na een vlot verlopen reis de koffers met de fietsen van de band af halen en daarna stond onze gastheer van deze week Michel Heijman, eigenaar van Pasta Pasta klaar om ons deze week te begeleiden als een stel profs!
 

Na 2 weken met veel duurtraining afgesloten met een Nationale MTB wedstrijd in Oldenzaal. De laatste 2 weken 900 km en 32 trainingsuren gehad, dus de conditie heeft als het goed is een flinke boost gekregen. Maar of dat de ideale voorbereiding is voor een wedstrijd.... Deze week toch maar besloten om te gaan rijden en samen met Daan Bongers naar Oldenzaal gereden om er achter te komen.

Het was voor mij 2008 toen ik voor het laatste mee heb gedaan aan de nationale wedstrijd in Nieuwkuijk. In al die jaren is het parcours positief veranderd en heeft de organisatie er een mooi en uitdagend parcours van gemaakt. De wedstrijd van vandaag maakte deel uit van de Beneluxcup, wat er voor zorgde dat er naast Nederlanders ook een flink aantal Belgen aan de start stonden.