Dinsdagavond, onstuimig dagje met veel korte buien maar in de avond opklaringen voorspeld. Dus de fiets maar in de auto geladen en samen met Eric Hegger naar de 2e Duchenne Trophy MTB Streetrace Zijtaart gegaan voor een uurtje knallen, althans dat was de bedoeling. Organisator Frank Giesbers had er een mooie ronde van gemaakt, waarvan de opbrengst ten goede komt voor het goede doel, de strijd tegen de spierziekte Duchenne. Ik stond in mijn fijne pakje aan de start van mijn deelname aan Duchenne Heroes 2008!

 

Over mijn wedstrijd kan ik deze keer erg kort zijn, direct na de start viel er een renner me door een afgelopen band en ik kon hem niet ontwijken en lag op het asfalt. Ik zat op de grond en het was even bijkomen van de schrik. Zelf gelukkig niet veel mee gekregen op een schaafwond en een dikke knie na en de fiets een kromme remhendel. Dus dat viel allemaal wel mee, maar de wedstrijd was voor mij over. Heb nog enkele rondjes gefietst om toch nog wat getraind te hebben, maar na een half uurtje ben ik maar gestopt want de motivatie was helemaal weg en heb me omgekleed. Daarna de wedstrijd af gekeken en Eric netjes 5e zien worden.


Volgende keer beter zullen we maar zeggen. Pinkstermaandag staat de Ardennes Trophy op het programma, de eerste marathon voor dit seizoen.

  • 2015-05-19_zijtaart_1
  • 2015-05-19_zijtaart_2
  • 2015-05-19_zijtaart_3