November

Wedstrijd nummer 8 was alweer aan de beurt, 
en hiervoor zijn we even op en neer naar Beegden gescheurd.
Samen met Anton op weg naar de wedstrijd,
Altijd leuk zo rond deze Sinterklaas tijd.
Zwarte Piet had nog een verassing voor mij,
Hij had dit complete wedstrijd gedicht bij!  

Na de val in Reuver, 3 weken geleden heb ik niet meer op de mountainbike getraind, alleen wat in de fitness en op de racefiets. Gisteren was de eerste keer en na de verkenning in Meijel besloten om vandaag gewoon te starten. Het gaat de goede kant op met de schouder en de rib, nog niet helemaal hersteld, maar genoeg om weer te koersen! De ronde in Meijel lag er perfect bij, compleet bladvrij en weinig modder te bekennen op deze snelle omloop. Anders dan de voorgaande wedstrijden was de start vandaag om 14:00 in de Simonshoekse Bossen onder koude maar droge omstandigheden.

De wedstrijd in Reuver is er ook eentje die elk jaar terugkeert in de competitie. Een mooie en vooral een snelle ronde in het bos. niet super technisch maar wel leuk om te rijden. MTB Baarlo had er namelijk alles aan gedaan om het uitdagend parcours te maken. Op zaterdag al even verkend en bij thuiskomst toch maar besloten om de snelle bandjes, de Thunder Bird er op te leggen. De conditie begint langzaam beter te worden en de blik ging vooruit, tot aan de 3e ronde! 

Helaas door de valpartij in Reuver heb ik niet deel kunnen nemen aan de wedstrijden in Brunssum en Schweiberg. Tijdens de val in Reuver heb ik het AC gewricht in de rechter schouder gekneusd en ook nog een rib. Mountainbiken gaat nog niet, door de vele schokken en onverwachte bewegingen. Wel ben ik gewoon aan het trainen op de racefiets en in de fitness om de schouder weer wat aan te sterken. Volgende week hoop ik in Meijel weer van de partij te zijn!