In Liessel was de tweede wedstrijd van de MTB streetrace Cup tijdens de jaarlijkse Braderie. Deze wedstrijd ging over 3 manches, de eerste twee manches van 25 minuten waar je je moest plaatsen voor de finale en de finale van 30 minuten waar de beste 15 van elke manche mochten rijden. Echter er waren zo weinig aanmeldingen dat alle renners ook de finale mochten rijden. De ronde was wat anders dan afgelopen jaren en er zaten nu meer lange snelle stukken in.

De eerste manche reden we met ongeveer 10 personen en in het begin had niemand zin om te rijden. De eerste ronde lag ik met Daan Bongers op kop, maar al snel nam Roy van Heeswijk over. Ik reed een tijd samen metRick van Dijk en Ron van Opbergen maar die kwamen me ook nog voorbij. Ik liet het een beetje lopen en zo werd ik 5e.
 
 
Om half 10 ging de finale van start met maar 22 renners aan de start. Vanaf het startsignaal werd er voluit gereden en we zaten met 8 personen in een kopgroep. Na een ronde viel er een gat en waren er 5 renners vooruit en bleef ik weer met Rick van Dijk en Ron van Opbergen samen. Ik kon makkelijk volgen en wachtte rustig af tot de laatste ronde. Op een stuk waar we over enkele pallets moesten rijden plaatste ik een demarrage en ze konden niet volgen. Ik kwam nog dicht in de buurt van Daan Bongers maar deze kon ik helaas niet meer pakken. Zo werd ik vandaag 6e in Liessel. En sta ik nu 5e in de cup. De laatste wedstrijd van de cup is in Melderslo op 18 augustus!
 
 
Net als zoveel keren afgelopen weken had ik weer de trouwe fans, pap, mam en Kristel! Verder ook nog bedankt aan alle andere fans die gekomen zijn tijdens de andere wedstrijden!