In Meijel was het dit jaar erg druk, er stonden veel renners aan de start en ook enkele elite rijders. Een sterk deelnemersveld dus vandaag. Ik heb de afgelopen week weer eens goed kunnen trainen en had er erg zin in vandaag om eens te kijken waar ik nu sta.

Ik mocht opstellen op de 2e rij en ging achter Thom Wetzels en Rowin van Gerven staan want deze starten normaal erg snel. Enkele meters nadat we gestart waren ging het al fout bij mij. Ik reed met mij voorwiel in een spoor en doordat het gevroren had schoot mijn voorwiel weg. Ik verloor mijn evenwicht en viel tegen de wal op, wat nogal hard ging. Ik kwam met mijn linkerbeen en schouder op de bevroren grond terecht en mijn fiets vloog op het parcours. Met als gevolg dat een aantal renners mijn frame hebben getest of het nog wel sterk genoeg was! Zo reden Tim Ottens en Leon Daniels over mijn achterwiel en vielen ook. Nadat iedereen vertrokken was kwamen ze gelijk naar me toe gerend. Ik had een flinke schaafwond op mijn been en wat last van mijn schouder. Aan de fiets was gelukkig niet al te veel. de linker bar-end was eraf geschoten en mijn achterrem zat los. Na even alles bekeken te hebben ben ik de fiets weer opgestapt en begonnen aan mijn wedstrijd. 
 
Het hele veld was al weg en net duurde tot aan het einde van de eerste ronde dat ik de eerste weer in ging halen. Het ging niet echt lekker maar ik haalde toch nog wat renners in. Zo heb ik 4 rondes gereden en daarna ben ik afgestapt na een half uur wedstrijd. Ik had wat last van de rug en het liep gewoon echt niet meer. Dit is pas de eerste keer in alle jaren dat ik afstap (valpartijen en materiaalpech niet meegeteld). Nadat ik me warm had aan getrokken heb ik ook eens een wedstrijd kunnen kijken van de amateurs. Eric Hegger won de wedstrijd voor Thom Wetzels en een stuk daarachter werd Tim Ottens 3e, die door mij valpartij ook viel en daardoor als bijna laatste weg was.
 
  • 2007-12-17_Meijel_1
  • 2007-12-17_Meijel_2