Vandaag was alweer de 9e wedstrijd uit de serie en wel in Stramproij in ’t Fluppeboske. Altijd een leuke snelle wedstrijd, met draaien en keren en deze keer ook zware modderstroken door de aanhoudende regen van de laatste dagen.

De start vandaag ging erg lekker en ik ging als 5e het veld in. Zoals elke week waren Leon, Eric, Remy en Rowin al bij de start verdwenen. Ik kon een gehele ronde o deze 5e plaats blijven rijden en toen sloot Thom Wetzels aan, wou proberen samen met hem te rijden maar tevergeefs, kon hem een ronde volgen maar toen moest ik lossen.
  
Daarna reed ik een tijd alleen en kwam Ralf Hesen in mijn wiel. Hebben een tijdje samen gereden, maar Ralf moest toch laten lopen. Halverwege de wedstrijd kwam ik maar weer eens met Peter Nielen te rijden, waar ik de laatste weken bijna wekelijks bij zit. Ook zat Sander Lendemeijer in de groep en Philipp Gantte, de modderspecialist. Phillip had de juiste bandjes erop liggen vandaag en kon op het modderige gedeelte weg rijden en we hebben hem helaas niet terug gezien. Verder was het steeds vechten om de posities met de andere.
  
2 rondes voor het eind lag ik nog ruim achter Peter en Sander, maar op de modderstrook over de akker maakte ik dit royaal goed en sloot ik aan. Echter een halve ronde later was er weer een gat want ik maakte een stuurfout in de glibberige bocht (zie foto). Dus ik had alle zinnen gezet op het modderstuk om daar weer de aansluiting te zoeken. Ik zag Sander en Peter halverwege de akker en ik moest beginnen, maar het ging zo lekker dat ik op het einde van deze strook bij Peter in het wiel zat. We hebben nog even samen gereden en op het verharde stuk ben ik gedemarreerd. Op de finish had ik net genoeg over, want ze kwamen beide nog erg dichtbij. Een 7e plaats was het dus vandaag. Het ging redelijk vandaag, heb nog echt niet de vorm die ik graag wil hebben. Komende weken heb ik wel meer tijd om te trainen en hopelijk gaat het dan ook vooruit met de vorm. Ik heb trouwens geen last gehad van de processierups, waar veel renners last van hebben gehad na de wedstrijd in Weert en Stramproij!
 
De foto’s van vandaag zijn van Kristel, Theo Gelissen en Jos Pluijmen.

  • 2007-12-04_Stramproij_1
  • 2007-12-04_Stramproij_2
  • 2007-12-04_Stramproij_3
  • 2007-12-04_Stramproij_4