De ontknoping van de BEDI vochttechniek cup werd dit jaar in Sevenum gehouden rondom het meer bij de Schatberg. Een leuke ronde voor de renners en het publiek met alles erin. Enkele snelle stukken, een zwaar gedeelte over het strand, korte klimmetjes en leuke bochten! Nog een keertje heb ik me helemaal opladen voor de laatste wedstrijd en ik was gefocust op een goede uitslag. Zeker doordat de fans weer in overvloed aanwezig waren, bijna 20 familieleden en vrienden. Hartelijk bedankt voor alle aanmoedigingen vandaag en de rest van het seizoen!
 
Dan de wedstrijd, mijn start was erg goed en ik ging achter Mark Nellen het strand op en kwam dit goed door. Ik reed enkele meters achter hem en wachtte eigenlijk op Leon Crienen die bij mij aan sloot. De eerste ronde kwam ik met hun samen door en het voelde goed om een in de kopgroep te rijden! Ik kon ze nog kort volgen maar moest ze toch laten lopen.
 
Ik heb toen eigen tempo gereden en Thom Wetzels sloot een ronde later bij me aan. Bij hem kon ik ook kort volgen, maar op het strand moest ik hem echt laten lopen. Achter me reed Eric Hegger met collega Peter Nielen, die ik bijna wekelijks tegen kom in de wedstrijden. Voor het klassement moest ik 10 plaatsen voor Peter blijven dus dat werd geen probleem voor vandaag. Eric reed rustig van ons weg om Thom nog te pakken en vandaag 3e te worden.
 
Ik bleef een tijdje samen met Peter hij was de sterkere vandaag. Op zijn eigen uitgezette thuiswedstrijd beschikte hij over de beste benen en ik moest hem laten gaan. Hij liep steeds verder uit en ik kon echt niet meer terug komen. Zo eindigde ik vandaag op een 6e plaats.
 
Na de wedstrijd was de prijsuitreiking van de klassementen, met een 7e plaats voor mij. Hieronder de eerste tien van het klassement
 
1
Leon
Crienen
Baarlo
566
2
Remi
Winkel vd
Neeroeteren
438
3
Rowin
Gerven van
Panningen
392
4
Eric
Hegger
Venlo
369
5
Philipp
Gante
Landgraaf
343
6
Thom
Wetzels
Mechelen
341
7
William
Beurskens
Panningen
318
8
Peter
Nielen
Sevenum
310
9
Roy
Joore
Maasbree
309
10
Bart
Donné
Maaseik
252
 
 
Tijdens deze uitreiking heb ik samen met Joschy nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze deelname aan Duchenne Heroes 2008 onder de aandacht te brengen. Dit resulteerde in een mooie volle collectebus met meer dan € 300,-. BEDANKT ALLEMAAL!! En vooral de MTB Junioren voor het mooie gebaar om jullie prijzengeld te sponsoren! Zijn er nog mensen die ons team willen sponsoren dan kunnen jullie hier geld over maken.

Verder wil ik alle fotgrafen bedanken voor de vele foto's met name Kristel, Theo Gelissen en Joop van Dinther.
 
  • 2008-01-27_Sevenum_1
  • 2008-01-27_Sevenum_2
  • 2008-01-27_Sevenum_3
  • 2008-01-27_Sevenum_4
  • 2008-01-27_Sevenum_5