Met nog enkele dagen te gaan komt de Duchenne Heroes 2008 heel erg dicht bij. Komende zaterdag vertrekken we met ons team richting Wiltz in Luxemburg. 7 dagen mountainbiken door Luxemburg, België, Duitsland en Nederland zal ons naar de finishplaats in Nijmegen leiden. En dit natuurlijk allemaal om geld op te halen voor onderzoek voor de ziekte van Duchenne. In Nijmegen zal op zaterdag 20 september een Duchenne Heroes aankomstevenement plaats vinden vanaf 14.30 uur in Park Brakenstein, Driehuizerweg, Nijmegen! Mocht je zin in tijd hebben om dit spektakel mee te maken kom dan kijken.
 
We zitten met ons team momenteel op een geweldig bedrag van €40.000 euro, waarvoor alvast hartelijk dank aan alle sponsoren. Sponsoren kan natuurlijk nog altijd via de volgende link Sponsor Duchenne Heroes Team Mika-Brian.nl.
 
De Duchenne Heroes organisatie is super gemotiveerd en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Het ziet een veel belovend uit! Het routeboek is in ieder geval te bekijken op de site van de organisatie!
 
Ik heb de laatste tijd veel uren gemaakt en ik hoop dat het een beetje lekker gaat tijdens de Duchenne Heroes, in ieder is er geval ’n voordeel dat het geen wedstrijd is en we ons de tijd kunnen nemen en natuurlijk genieten.
 
Tijdens de Duchenne Heroes week probeer ik enkele keren een update op de site te zetten over hoe alles verloopt! Houd de site dus in de gaten, zeker na afloop want dan zal ik een uitgebreid verslag plaatsen.