Vandaag was op de motorcrossbaan in Liessel de 2e wedstrijd van de Bedi Cup. Na 2 weken wat rustiger aan te hebben gedaan in verband met slijmbeurs ontsteking aan mijn rechterknie wou ik er vandaag weer helemaal voor gaan. Ik ben gestart op mijn getunede bike die nu nog maar 7.5 kg weegt! Het zonnetje scheen en er waren weer een hoop toeschouwers dus de wedstrijd kon beginnen in mijn mooie witte Duchenne Heroes outfit.

Bij de startopstelling liet Peter Nielen me fijn voor en hierdoor kon ik als ongeveer 8e het veld in duiken. De eerste rond was het een langgerekt lint en ik kon redelijk volgen. De rondes erna moest ik wat laten lopen en reed ik voor een 10e plaats. Ik kwam samen met Frank Lamber te rijden en samen hebben we aardig wat ronden kop over kop gereden. De fiets voelde echt super snel aan, alleen was het wel veel stuiteren met de vaste vork.
 
In de een na laatste ronde sloot Martijn Roelofs bij me aan en hij trok nog eens even goed door. Ik kon maar net volgen, want moest elke bocht vol risico nemen en kon het niet laten toch nog een klein boompje te kussen. We reden het gat van 15 seconden snel dicht en we zaten met 6 man in een groep voor plaats 5. Frank Beats en Mark Rongen gingen er vandoor en werden 5 en 6, ik volgde Martijn nog maar kon hem net niet meer pakken en werd 8e, kort gevolgd door Roy Joore.
 
Ben er tevreden mee en ben blij dat ik geen pijn meer heb gehad aan mijn knie, op een kleine steek tijdens de wedstrijd na. De vorm begint te komen, ik voel me fris en sterk en hoop komende weken verder voorin mee te strijden! Supporters thanx dat jullie er altijd zijn!!! Foto’s zijn van Kristel! Volgende week Schweiberg, lekker bergop knallen……
 
  • 2008-10-19_Liessel_1
  • 2008-10-19_Liessel_2
  • 2008-10-19_Liessel_3