Na Duchenne Heroes heb ik een weekje rust gepakt en vorig weekend ben ik begonnen met flink te trainen voor aankomende winter. Het ging erg lekker vorige week en ik voelde me erg sterk en fris en had me weer helemaal opgeladen voor de Bedi Vochttechniekcup. Afgelopen week ook lekker getraind gisteren, de dag voor de wedstrijd nog even verkend in Baarlo. De benen voelde goed en de conditie mocht er ook zijn. Maar helaas, bij thuiskomst gister begon ik last te krijgen van mijn rechterknie, degene waar ik tijdens Duchenne ook last van heb gehad. De knie was rood, pijnlijk en er zat wat vocht in waarschijnlijk een ontsteking! Dus gister koelen en ontstekingremmers genomen om proberen in Baarlo te starten.
 
Vandaag voelde de knie gelukkig beter, maar ik heb besloten om maar gewoon te toeren, omdat de puntentelling dit jaar is veranderd en toch voor het klassement wil rijden. Vorige jaren kreeg je alleen 8 startpunten en dan de wedstrijdpunten, nu krijg je 5 startpunten maar ook nog eens 5 finishpunten als je de finish haalt.
 
Ik ben dus erg rustig gestart en heb een uurtje mijn rondjes gereden, af en toe ergens een praatje gemaakt en volgens mij wel 3 keer gedubbeld door Thom (1e), Eric (2e) en Leon (3e), maar ja wel gefinisht en mijn punten verdiend. Ronde lag er gelukkig nog erg goed bij ondanks het slechte weer! Heb gelukkig tijdens het fietsen geen last gehad van de knie, maar heb ook niet geprobeerd om flink aan te zetten of iets te forceren.
 
Ben als 27e gefinisht vandaag maar ja. Baal er wel flink van want had graag de eerste krachtsmeting gedaan tov van de concurrenten. Komend weekend geen wedstrijd, dus maar rusten en zorgen dat ik weer gezond word! Supporters bedankt vandaag, volgende keer ga ik wel wat meer laten zien! Erg leuk dat Mika en zijn vader, John en natuurlijk mijn fotografe Kristel er ook waren!
 
  • 2008-10-05_Baarlo_1