Januari

 

Na enkele weken niets van me te laten hebben horen hier weer eens een update. Een korte terugblik over het seizoen dat iets anders is verlopen dan eigenlijk de bedoeling was!
 
Na de super mooie Duchenne Heroes tocht begon het weinterseizoen in Baarlo, hier echter wel gestart maar door een blessure aan de knie alleen maar de start en finishpunten opgehaald. De wedstrijd erna was Liessel, hier begon het goede gevoel te komen en ik reed naar een nette 8e plaats. Sweiberg was het hoogtepunt van deze competitie voor mij, erg goede benen, een leuke ronde en natuurlijk het mooie podium waar ik op stond. Deze wedstrijd ging alles zoals het zou moeten.
 
Born kwam een week later en hier reed ik vrij eenvoudig naar een 4e plaats, wat goed voor mij was op zon vlakke snelle ronde. Op de vuilnisberg in Weert ging het niet echt lekker en het ritme zat er niet echt in en eindigde op een 7e plaats. Ook een 7e plaats reed in in Eigenbilzen in de modder, nadat ik veel plaatsen was terug gevallen met materiaalpech.
 
In Stramproy had ik erg goede benen en kon ik het verschil maken met de renners net voor me in het klassement. Het klassement was spannend, Leon was los maar ik had met enkele punten achterstand nog zicht op een eventuele 2e en zeker een 3e plaats. Het Limburgs kampioenschap werd dit seizoen verreden in Deurne op een pittige ronde. Hier heb ik dan eindelijk eens een medaille verdiend, derde in het kampioenschap.
 
En dan de week erna, een flinke streep door de klassement aspiraties voor dit jaar. Een acute blinde darm ontsteking, zorgde ervoor dat ik de rest van het seizoen niet meer aan de start ben gekomen. Erg jammer natuurlijk, maar het is helaas niet anders. Had graag de strijd nog aangegaan voor het podium, maar de gezondheid liet het niet toe!
 
Uiteindelijk werd ik nog 8e in het eindklassement, maar dat is mede door het gering aantal renners dat de gehele cup rijdt. Verder een bedankje aan iedereen die me gesupport heeft, foto's heeft gemaakt en alle beterschapswensen de laatste tijd! Maar natuurlijk niet te vergeten mijn trouwste supportster, coach en privefotografe Kristel !
 
Momenteel ben ik weer rustig de draad op aan het pakken, opnieuw een basis opbouwen voor de zomer. Rustig wat uren maken en beetje fitnissen. Komende weken volgt een programma voor de zomer. Houd de site dus in de gaten!

Langs deze weg wil ik alle bezoekers van mijn website een gelukkig en een sportief 2009 wensen. Maar het belangrijkste van alles een jaar in goede gezondheid!

Verder gaat het wel weer goed met mij. Op de controle was alles in orde en ik mag nog enkele weken niet zwaar tillen en vooral geen buikspieren trainen. Verder mag ik rustig beginnen met trainen (fietsen, rennen) zolang ik er maar geen pijn aan heb. Hier wacht ik gewoon nog even mee, heb toch geen haast meer deze winter! Komende week ga ik wel weer werken, wat niet erg is want het thuis hangen is nu genoeg geweest!