September

Komende zondag gaat de wintercompetitie weer beginnen, de kilometers zijn gemaakt, de trainingen lopen lekker en de motivatie is er. Maar zonder fiets gaat het feestje niet door. Afgelopen wintercompetitie heeft de fiets het perfect gehouden, ook al was hij al erg licht, namleijk 7.5 kg. Voor komende winter heb ik de fiets weer een beetje getuned.

Dit jaar ga ik namelijk rijden met maar een voorblad, aangezien de meeste wedstrijden wat vlakker zijn en ik toch al niet schakelde met de voor derrailleur. Ik ga rijden met een 40 tands tandwiel en zonder voorderrailleur en shifter. Om de ketting op de plaats te houden heb ik zelf een houder gemaakt. Door deze aanpassingen heb ik weer 250 gram gewonnen en weegt de fiets nu 7.25 kg!

Komende zondag zoals gezegd de eerste wedstrijd in Baarlo! Om 13.20 (nieuwe starttijd) gaan we van start en dan zal ik vanzelf merken waar ik sta na alle voorbereidingen. Kom zondag dus kijken bij de altijd gezellige wedstrijd in het Kuukven.

  • 2010-09-29_7.25_kg_project_1
  • 2010-09-29_7.25_kg_project_2
Na 2 weken de fiets niet te hebben aangeraakt na de erg mooie maar ook wel zware en vermoeiende Trans Schwarzwald ben ik afgelopen week weer begonnen met de eerste trainingen. Deze week rustig aan en dan kunnen de echte flinke trainingen weer beginnen om met een goede vorm in Baarlo aan de start te staan. 3 Oktober is het namelijk alweer zover en staat de eerste wedstrijd van de Mulleners Vastgoed Cup op het programma. Dit jaar een 15-tal wedstrijden met enkele nieuwe ertussen. Het programma voor de wintercompetitie is geplaatst op de site. We gaan dit jaar gelijk rijden met de Masters en we starten eerder, om 13.20 ipv 14.30! Verder zijn er geen wijzigingen tov vorig jaar.
 
Ik heb er erg veel zin in en ben erg gemotiveerd om dit jaar een goed klassement te rijden. Mijn doelstelling is dan ook om op het podium te eindigen van het eindklassement, want na twee keer op een 4e plaats te zijn geeindigd wil je natuurlijk meer........

Afgelopen week heb ik de foto's binnen gekregen die ik besteld had van de Trans Schwarzwald, ze zijn geplaatst tussen de verslagen per dag! Dus neem een kijkje.