April

Zo hier weer eens een update na een maandje niets op de site te hebben vermeld. Na de Venloop heb ik toch wel enkele weken last gehad van de voet. De eerste dagen kon ik amper lopen zo’n last had ik van de linkervoet, maar gelukkig werd dit beter in de loop van de week. De trainingen zijn daarna ook weer snel begonnen, want er zullen toch uren gemaakt moeten worden voor de komende marathons.
In de eerste week na de Venloop waren het maar 5 uurtjes die ik op de fiets heb gezeten, eigenlijk alleen maar hersteltrainingen. De week erna zag er beter uit met een uurtje of 12 en een trainingswedstrijdje op de baan in Baarlo. Echter op zondag was het een mindere dag, wat een rustig traininkje moest zijn op de Scalpel liep uit in een baaldag. Een dikke tak zorgde ervoor dat mijn Sram XX derailleur afbrak, net zoals het achterpad en 2 spaken van het carbon wiel! Gelukkig is het allemaal te repareren, maar de eerste krasjes op een nieuwe fiets doen altijd het meeste pijn!
De weken erna ook een aardige week gehad met 300 km en 11 uur. Waarvan een leuke training op de MTB (helaas Giant)met Anton Daan Eric en Leon rondom Venlo. Vorige week waren het echter minder uren aangezien ik voor het werk van maandag tot vrijdag in Munchen zat.
Afgelopen maandag een lange rit van 186 km gemaakt met Anton, door naar Nieuwkuijk te gaan op de racefiets en terug met Peter erbij. Heerlijk weertje en goede benen, wat moet je nog meer als fietser! Komende zaterdag staan er weer bijna 200 km op het programma, namelijk de Oranjetocht in Horst op de racefiets inclusief heen en terug.
De eerste wedstrijd blijft staan op 14 mei, Shark Attack in Saalhausen, maar er zal toch nog flink intensief getraind moeten worden komende weken. Ik heb er zin in!!!!
 
  • 2011-04-27_Derailleur_kapot_Scalpel