Vanmiddag stond de derde wedstrijd op het programma in Liessel. Ondanks dat er veel regen was voorspeld bleef het de hele wedstrijd droog en lag het parcours er erg goed bij! Helaas ging het weer nergens naar en was het de hele wedstrijd proberen om maar iemand bij te houden, wat helaas niet lukte.... Daarom ook maar een kort verslagje.

 

De eerste ronde niet vol gestart om te voorkomen dat ik in de rondes erna een terugval zou krijgen net als vorige week. Helaas moest ik al na een ronde lossen bij de groep waar ik in reed. De benen wilden niet meer vanaf dat moment en ik bleef plaatsen verliezen. Waar ik 3 weken geleden in Baarlo nog terug kwam in mijn ritme, lukte het vandaag niet en kon ik niemand volgen. Dit was dan erg frustrerend en hierdoor heb ik op het laatst het koppie toch laten hangen. Toch evengoed door gereden voor wat het waard was, want opgeven daar moet ik niets van hebben.

 

Vandaag een zeer teleurstellende 21e plaats en snap zelf niet echt waarom het zo slecht gaat. Ik weet dat de conditie en de vorm niet is zoals ik hem graag zou willen hebben, maar zoals vandaag is wel erg slecht. Komende weken proberen wat te trainen en dan hopelijk een beetje verbetering. Gelukkig zorgt trainingsmaat Anton wel voor goede uitslagen en reed vandaag naar een erg mooie 7e plaats! Vandaag geen foto's van Kristel maar deze keer van Theo Gelissen.

  • 2013-10-27_liessel_1
  • 2013-10-27_liessel_3
  • 2013-10-27_liessel_4
  • 2013-10-27_liessel_5
  • 2013-10-27_liessel_6