Vandaag de tweede wedstrijd in Brunssum. Dit keer onder perfecte omstandigheden, lekker temperatuurtje, geen regen gelukkig en een ronde die er ideaal bij lag, nu de benen en de conditie nog.

 

De start ging zoals elke week hard en iedereen vocht om elke meter. De eerste ronde kon ik nog bij de eerste 15 mee rijden maar al snel wilden de benen echt niet meer. Denk toch dat het mindere trainen en veel reizen en werken in het buitenland eruit komt. Ik zou graag beter willen rijden, maar heb vorig jaar ook gemerkt dat ik met een mindere conditie een moeilijk en erg wisselvallig seizoen rijdt. Vandaag was er dus echt een mindere dag, kreeg mijn ritme niet te pakken en de snelheid zat er echt niet in. En zeker op zo'n zware ronde als Brunssum heb ik dan weinig te zoeken.

 

 

Over de rest van de wedstrijd kan ik vrij kort zijn, het was bijna een uur lang een gevecht tegen mezelf. Af en toe probeerde ik een master die me inhaalde bij te houden maar dat moest ik meestal gelijk erna bekopen. Ook werd in nog gedubbeld door de eerste drie renners bij de Amateurs, te weten Gody, Leon en Marcel. Dit doet toch wel een beetje pijn, wetende dat als ik in goede doen ben op sommige parcoursen mee kan strijden voor het podium! Toch geprobeerd het beste ervan te maken en uiteindelijk 21e van de 35 starters.

 

 

Komende weken hoop ik mijn gewone ritme weer op te pakken met trainen en ga er nog het beste van proberen te maken dit seizoen...... Het seizoen is nog lang dus ik heb er nog alle vertrouwen in! Kristel was er vandaag ook weer bij en maakte onderstaande foto´s! Volgende week snelle koers in Liessel!

 

 

  • 2013-10-20_brunssum_1
  • 2013-10-20_brunssum_2
  • 2013-10-20_brunssum_3
  • 2013-10-20_brunssum_4
  • 2013-10-20_brunssum_5
  • 2013-10-20_brunssum_6