September

Zo eindelijk weer eens een update op de site. Over uitslagen en zo is weinig spannends te melden, want na de Sauerland marathon in augustus heb ik geen wedstrijden meer gereden. Ik heb het druk gehad met werken en mijn vader heeft een nieuwe kunsthartklep gekregen, omdat die lekte. Gelukkig is alles goed gegaan en hersteld hij goed! Dus weinig tijd en zin gehad om te trainen de laatste maand.

Dan een korte terugblik over de afgelopen zomer. Het hoofddoel voor de zomer was de Jeantex Bike Transalp. Na een goede wintercompetitie ben ik na wat rust te hebben gepakt met de eerste marathon in April begonnen. De eerste marathon Sorpetal was erg zwaar en had erg veel last van kramp. De tweede ging het al een stuk beter met de vorm maar had ik af te rekenen met materiaalpech. Daarna heb ik enkele XC wedstrijden gereden maar daar kan ik niet erg positief op terug kijken, want van de 3 BeNeLux wedstrijden heb ik er geen uitgereden, twee keer pech en een valpartij. De Bergrace wedstrijden gingen wel lekker en de vorm begon er goed aan te komen. De maanden voor de transalp nog 2 marathons gereden en deze gingen ook erg goed. Dan de Transalp, een super mooie ervaring om alleen al mee te doen. Super sfeer, alles perfect geregeld, erg mooi parcours en ook nog een goed weer! Na wat opstartproblemen de eerste dag ben ik samen met Joschy toch alles goed doorgekomen en kijk ik toch tevreden terug op de gehele rit. Heb eruit gehaald wat er in zat. Na de Transalp heb ik wat rust gepakt, om de laatste marathons goed uitgerust aan de start te verschijnen. Dit lukte goed en zowel tijdens het Open WK en de Sauerland had ik goede benen en heb ik een goede uitslag gereden.
 
 
Kortom een goede zomer gehad, wel leuke uitslagen gereden waar ik tevreden mee was, maar met name erg veel genoten deze zomer van de verschillende marathons! Transalp was super ervaring samen met Joschy!
 
 
Dan een blik op de winter. Ik ben van plan om de gehele wintercompetitie te rijden. Op 7 oktober zal deze starten in Baarlo. De week erop rijd ik wel nog de Bart Brentjens Challenge in Eijsden. Verder wil ik alle wedstrijden rijden en proberen de resultaten van afgelopen jaar te verbeteren en strijden voor een medaille op het Limburgs Kampioenschap.

 

Dit jaar is er een nieuwe sponsor en naam voor de wintercompetitie namelijk de BEDI Vochttechniek CUP.